احضار سفیر آلمان در تهران به وزارت امور خارجه ادعای الجزیره: ایران با چین و روسیه رزمایش دریایی برگزار می‌کند توافق اتحادیه اروپا بر سر اقدام علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی کرملین: زلنسکی به دعوت پوتین برای سفر به مسکو پاسخ نداده است پاسخ ترامپ به درخواست اردوغان درباره ایران پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند

بازدید سفیر عربستان از مسجدالاقصی لغو شد

سفیر غیر مقیم عربستان سعودی در فلسطین که در رام‌الله به سر می‌برد، امروز اعلام کرد بازدیدش از مسجدالاقصی را لغو کرده است. هاآرتص دلیل آن را، هراس از اعتراض فلسطینی‌ها عنوان کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۵ - ۰۵ مهر ۱۴۰۲ - 2023 September 27
کد خبر: ۲۰۵۹۵۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ «نایف بن بندر السدیری» سفیر غیرمقیم عربستان سعودی در فلسطین که صبح دیروز (سه‌شنبه، ۲۶ سپتامبر)، وارد رام الله شده بود، قرار بود امروز به مناسبت بزرگداشت میلاد رسول اکرم (ص)، از مسجدالاقصی بازدید کند.

وبگاه «عرب ۴۸»، امروز نوشت: هیأت سعودی در رام‌الله، امروز به طور ناگهانی برنامه بازدید از مسجدالاقصی به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)، را لغو کرد و سفیر غیرمقیم عربستان سعودی اعلام کرد که در سفر‌های بعدی به فلسطین، به مسجدالاقصی خواهد رفت.

روزنامه صهیونیستی هاآرتص نیز گزارش داد که السدیری به میزبانان خود در رام‌الله اطلاع داده که قصد ندارد به مناسبت مراسم جشن میلاد پیامبر اکرم (ص)، که امروز و فردا در مسجدالاقصی برگزار می‌شود، از آن بازدید کند، اما در سفر آتی، حتما چنین برنامه‌ای خواهد داشت.

به ادعای هاآرتص، دلیل لغو بازدید سفیر عربستان سعودی از مسجدالاقصی، نگرانی از وقوع تنش و درگیری در جریان این بازدید السدیری و اعتراض فلسطینی‌ها به حضورش در بیت‌المقدس عنوان کرد و نوشت که تشکیلات خودگردان فلسطین نیز نگران این مسئله بود.

به نظر می‌رسد در سایه زمزمه‌های ریاض و تل‌آویو در خصوص عادی‌سازی روابط و مخالفت مردم فلسطین با دادن هرگونه امتیاز و مشروعیت به رژیم موقت که به شدت با خطر فروپاشی از درون مواجه است، بعید نیست که در صورت ورود سفیر عربستان به مسجدالاقصی، نمازگزاران فلسطینی به حضور او اعتراض کنند.

دیروز (سه‌شنبه، ۲۶ سپتامبر)، محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین، استوارنامه االسدری را به عنوان سفیر و سرکنسول جدید عربستان سعودی در قدس اشغالی دریافت کرد.

هیأت دیپلماتیک سعودی در حالی به رام‌الله سفر کرده که نمایندگان این کشور آخرین بار در سال ۱۹۹۳ به هنگام توافق اسلو به فلسطین سفر کرده بودند. / فارس

ارسال نظر